img
The Growth, Leaf Antioxidant Enzymes and Amino Acid Content of Tomato as Affected by Grafting on Wild Tomato Rootstocks 1 (S. Pimpinellifolium and S. Habrochaites) Under Salt Stress   
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Alim AYDIN Dr. Öğr. Üyesi Alim AYDIN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Scientia Horticulturae
Dergi ISSN 0304-4238
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q1
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2024
Cilt No 325
Doi Numarası 10.1016/j.scienta.2023.112679
Makale Linki http://dx.doi.org/10.1016/j.scienta.2023.112679