| Yazarlar (2) |
Doç. Dr. Ömer ERTUĞRUL
|
|
|
| Özet |
| Rapeseed oil and olive oil are similar in composition. In particular, the proportion of unsaturated fatty acids is high. In addition rapeseed oil contains a large proportion of so-called alpha-linolenic acid, one of the most important omega-3 fatty acids. This alpha-linolenic acid appears to be one of the most important components for heart protect... |
| Anahtar Kelimeler |
| Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri |
| Bildiri Alt Türü | Tam Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum) |
| Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum |
| Bildiri Dili | Türkçe |
| Kongre Adı | 25. Tarımsal Mekanizasyon Ulusal Kongresi |
| Kongre Tarihi | 01-10-2009 / 03-10-2009 |
| Basıldığı Ülke | Türkiye |
| Basıldığı Şehir | Isparta |