img
img
Buğday Alımı Sonrası Egzersizle Tetiklenen Anafilâksi Bir Olgu Nedeniyle Buğday Allerjisinde Tanısal Zorlukların Tartışılması     
Yazarlar (2)
Prof. Dr. Ali GÜNEŞ Prof. Dr. Ali GÜNEŞ
Dicle Üniversitesi, Türkiye
İbrahim Uygun
Dicle Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Özet
Wheat is the most consumed and the most common allergic nutirent among grains in the world. It is included in many daily consumed products and difficult to remove from diet. Since it is consumed with many foods, different nutrients are accused in anamnesis and it is not regarded as allergic food by many patients and their relatives. Allergic skin t...
Anahtar Kelimeler
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli ulusal dergilerde yayınlanan tam makale
Dergi Adı TAF Preventive Medicine Bulletin
Dergi Tarandığı Indeksler TÜRK ATIF DİZİNİ
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2012
Cilt No 11
Sayı 2
Sayfalar 237 / 240
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Google Scholar 2

Paylaş