Yazarlar |
Makbule Yanar
|
Aylin Çağlayan Özcan
|
Volkan Güngören
|
Gün Kırcalıoğlu
|
Mehmet Tutar
|
Doç. Dr. Mustafa KAN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
Tolga Kankılıç
Aksaray Üniversitesi, Türkiye |
Mehtap Tekşen
Aksaray Üniversitesi, Türkiye |
Nuri Aktokat
Aksaray Üniversitesi, Türkiye |
Yılmaz Boz
|
Erdal Kaya
|
Fatih Özdemir
|
N Kürşat Akbulut
|
Murat Küçükçongar
|
Meral Peşkircioğlu
|
Kürşad Özbek
|
Nurgül Sarı
|
Canan Yağcı Tüzün
|
Şenay Boyraz Topaloğlu
|
Ayhan Aşık
|
Türkşan Karatekin
|
Tuncay Keskin
|
Özkan Kayacan
|
Ali Osman Sarı
|
Esin Dilbirliği
|
Burcu Tarıkahya Hacıoğlu
|
Ayşe Oya Akın
|
Mesut Yıldırır
|
Gülnur Penbe Özdemir
|
Nilgün Aksungur
|
Gözde Çelik Özer
|
Naciye Çakır
|
Füsun Ertuğ
|
Burhan Ulaş
|
Ümit Aydınoğlu
Mersin Üniversitesi, Türkiye |
Evren Cabi
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Türkiye |
Burçin Çıngay
|
Adil Güner
|
Murat Türkeş
|
Fethullah Tekin
|
Şerif Kahraman
|
Mehmet Çiçek
|
Hasan Baydar
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Türkiye |
İsmail Kara
|
Nejla Çalışkan
|
Ahu Çınar
|
Uygun Aksoy
|
Jasper Albers
|
Ayşegül Cil
|
Nihan Yenilmez Arpa
|
Işıl Aytemiz
|
Fatih Bozdemir
|
Özge Doğan
|
Fazıl Düşünceli
|
Haydar Fersoy
|
Emılıo Gonzales
|
Vıorel Gutu
|
Alper Koçak
|
Carly Learson
|
Tımour Madıbaev
|
Patrıck Mcguıre
|
Atilla Özdemir
|
Ahsen Işık Özgüven
|
Ayşegül Selışık
|
Mustapha Sınaseur
|
Yurıko Shojı
|
Söğüt Elif
|
Ekrem Yazıcı
|
Alexey Morgounov
|
Mesut Keser
|
Arda Tonay
|
Ali Cemal Gücü
|
Muharrem Aksungur
|
Musa Geçit
|
Ramazan Saygılı
|
Tahsin Ceylan
|
Aykut İnce
|
İsmail Sevimler
|
Nusret Yakışıklı
|
Kitap Adı | BIODIVERSITY OF TURKEY: Contribution of Genetic Resources to Sustainable Agriculture and Food Systems |
Kitap Türü | Araştırma/Bilimsel Kitap (Tez Hariç) |
Kitap Alt Türü | Alanında uluslararası yayımlanan araştırma/bilimsel kitap |
Kitap Niteliği | Diğer uluslararası bilimsel kitap |
Kitap Dili | İngilizce |
Basım Tarihi | 01-2018 |
ISBN | 978-92-5-130959-9 |
Basıldığı Ülke | Türkiye |
Basıldığı Şehir |