| Yazarlar (79) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prof. Dr. Mustafa KAN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
|
Aksaray Üniversitesi, Türkiye |
|
Aksaray Üniversitesi, Türkiye |
|
Aksaray Üniversitesi, Türkiye |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mersin Üniversitesi, Türkiye |
|
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Türkiye |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Türkiye |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Kitap Adı | BIODIVERSITY OF TURKEY: Contribution of Genetic Resources to Sustainable Agriculture and Food Systems |
| Kitap Türü | Araştırma/Bilimsel Kitap (Tez Hariç) |
| Kitap Alt Türü | Alanında uluslararası yayınlanan araştırma/bilimsel kitap |
| Kitap Niteliği | Diğer uluslararası bilimsel kitap |
| Kitap Dili | İngilizce |
| Basım Tarihi | 01-2018 |
| ISBN | 978-92-5-130959-9 |
| Basıldığı Ülke | Türkiye |
| Basıldığı Şehir |