Yazarlar (79) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
![]() Aksaray Üniversitesi, Türkiye |
![]() Aksaray Üniversitesi, Türkiye |
![]() Aksaray Üniversitesi, Türkiye |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() Mersin Üniversitesi, Türkiye |
![]() Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Türkiye |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Türkiye |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kitap Adı | BIODIVERSITY OF TURKEY: Contribution of Genetic Resources to Sustainable Agriculture and Food Systems |
Kitap Türü | Araştırma/Bilimsel Kitap (Tez Hariç) |
Kitap Alt Türü | Alanında uluslararası yayımlanan araştırma/bilimsel kitap |
Kitap Niteliği | Diğer uluslararası bilimsel kitap |
Kitap Dili | İngilizce |
Basım Tarihi | 01-2018 |
ISBN | 978-92-5-130959-9 |
Basıldığı Ülke | Türkiye |
Basıldığı Şehir |