img
BIODIVERSITY OF TURKEY: Contribution of Genetic Resources to Sustainable Agriculture and Food Systems  
Yazarlar
Makbule Yanar
Aylin Çağlayan Özcan
Volkan Güngören
Gün Kırcalıoğlu
Mehmet Tutar
Doç. Dr. Mustafa KAN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Tolga Kankılıç
Aksaray Üniversitesi, Türkiye
Mehtap Tekşen
Aksaray Üniversitesi, Türkiye
Nuri Aktokat
Aksaray Üniversitesi, Türkiye
Yılmaz Boz
Erdal Kaya
Fatih Özdemir
N Kürşat Akbulut
Murat Küçükçongar
Meral Peşkircioğlu
Kürşad Özbek
Nurgül Sarı
Canan Yağcı Tüzün
Şenay Boyraz Topaloğlu
Ayhan Aşık
Türkşan Karatekin
Tuncay Keskin
Özkan Kayacan
Ali Osman Sarı
Esin Dilbirliği
Burcu Tarıkahya Hacıoğlu
Ayşe Oya Akın
Mesut Yıldırır
Gülnur Penbe Özdemir
Nilgün Aksungur
Gözde Çelik Özer
Naciye Çakır
Füsun Ertuğ
Burhan Ulaş
Ümit Aydınoğlu
Mersin Üniversitesi, Türkiye
Evren Cabi
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Türkiye
Burçin Çıngay
Adil Güner
Murat Türkeş
Fethullah Tekin
Şerif Kahraman
Mehmet Çiçek
Hasan Baydar
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Türkiye
İsmail Kara
Nejla Çalışkan
Ahu Çınar
Uygun Aksoy
Jasper Albers
Ayşegül Cil
Nihan Yenilmez Arpa
Işıl Aytemiz
Fatih Bozdemir
Özge Doğan
Fazıl Düşünceli
Haydar Fersoy
Emılıo Gonzales
Vıorel Gutu
Alper Koçak
Carly Learson
Tımour Madıbaev
Patrıck Mcguıre
Atilla Özdemir
Ahsen Işık Özgüven
Ayşegül Selışık
Mustapha Sınaseur
Yurıko Shojı
Söğüt Elif
Ekrem Yazıcı
Alexey Morgounov
Mesut Keser
Arda Tonay
Ali Cemal Gücü
Muharrem Aksungur
Musa Geçit
Ramazan Saygılı
Tahsin Ceylan
Aykut İnce
İsmail Sevimler
Nusret Yakışıklı
Kitap Adı BIODIVERSITY OF TURKEY: Contribution of Genetic Resources to Sustainable Agriculture and Food Systems
Kitap Türü Araştırma/Bilimsel Kitap (Tez Hariç)
Kitap Alt Türü Alanında uluslararası yayımlanan araştırma/bilimsel kitap
Kitap Niteliği Diğer uluslararası bilimsel kitap
Kitap Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2018
ISBN 978-92-5-130959-9
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş