img
Microbiological changes during storage in using starterculture heat-treated sausage  
Yazarlar
Halil Yalçın
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Türkiye
Pelin Ertürkmen
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Türkiye
Yahya Öztürk
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Türkiye
Hasan Altan Akkan
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Türkiye
 Mehmet SARI Mehmet SARI
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı International Congress on Advances in Veterinary Sciences and Techniqs
Kongre Tarihi 04-10-2017 / 08-10-2017
Basıldığı Ülke Makedonya
Basıldığı Şehir Scopje
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş