img
Yerli Türk Kazlarının Et Kalitesi Özellikleri ve Yağ Asidi Kompozisyonuna Farklı Besi Sistemlerinin Etkileri  
Yazarlar
Prof. Dr. Mehmet SARI Prof. Dr. Mehmet SARI
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Kadir Önk
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Turgay Şişman
Akın Yakan
Erciyes Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı V. International Multidisciplinary Congress of Eurasia
Kongre Tarihi 24-04-2018 / 26-04-2018
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş