img
The Effect of Genotype and Sex on Fatty Acid Composition and Sensory Properties of Duck Meat  
Yazarlar
Kadir Önk
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Hülya Yalçıntan
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Türkiye
Prof. Dr. Mehmet SARI
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Serpil Adıgüzel Işık
Kafkas Üniversitesi, Türkiye
Akın Yakan
Erciyes Üniversitesi, Türkiye
Bülent Ekiz
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı V. International Multidiciplinary Congress of Eurasia
Kongre Tarihi 24-07-2018 / 26-07-2018
Basıldığı Ülke İspanya
Basıldığı Şehir Barcelona
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş