img
Fatty acid profile and sensory properties of lamb meat from males of five indigenous breeds     
Yazarlar
Levent Mercan
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Mehmet Akif Çam
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Mustafa Olfaz
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Koray KIRIKÇI
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Hacer Tüfekci
Yozgat Bozok Üniversitesi, Türkiye
Ünal Kılıç
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı Archives Animal Breeding
Dergi ISSN 2363-9822
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Dergi Grubu Q2
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 09-2022
Cilt No 65
Sayı 3
Sayfalar 341 / 352
Doi Numarası 10.5194/aab-65-341-2022
Makale Linki http://dx.doi.org/10.5194/aab-65-341-2022
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Google Scholar 3
Fatty acid profile and sensory properties of lamb meat from males of five indigenous breeds

Paylaş