Yazarlar (6) |
![]() Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye |
![]() Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
![]() Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye |
![]() Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye |
![]() Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye |
![]() Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye |
Özet |
1. This study was conducted to examine the effect of different levels of humic substances (HS) administered in drinking water on caecal microflora and mineral composition and colour characteristics of breast and thigh meats and the growth performance, carcass and gastrointestinal tract (GIT) traits of broiler chicks. |
Anahtar Kelimeler |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale |
Dergi Adı | BRITISH POULTRY SCIENCE |
Dergi ISSN | 0007-1668 Wos Dergi Scopus Dergi |
Dergi Tarandığı Indeksler | SCI |
Makale Dili | İngilizce |
Basım Tarihi | 11-2014 |
Cilt No | 55 |
Sayı | 5 |
Sayfalar | 668 / 674 |
Doi Numarası | 10.1080/00071668.2014.960807 |
Makale Linki | http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/00071668.2014.960807 |