img
img
Performance meat quality meat mineral contents and caecal microbial population responses to humic substances administered in drinking water in broilers       
Yazarlar (6)
E. Ozturk
Ondokuz Mayis Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. İsa COŞKUN Prof. Dr. İsa COŞKUN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
N. Ocak
Ondokuz Mayis Üniversitesi, Türkiye
G. Erener
Ondokuz Mayis Üniversitesi, Türkiye
M. Dervisoglu
Ondokuz Mayis Üniversitesi, Türkiye
S. Turhan
Ondokuz Mayis Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Özet
1. This study was conducted to examine the effect of different levels of humic substances (HS) administered in drinking water on caecal microflora and mineral composition and colour characteristics of breast and thigh meats and the growth performance, carcass and gastrointestinal tract (GIT) traits of broiler chicks.
Anahtar Kelimeler
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayınlanan tam makale
Dergi Adı British Poultry Science
Dergi ISSN 0007-1668 Wos Dergi Scopus Dergi
Dergi Tarandığı Indeksler SCI
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 11-2014
Cilt No 55
Sayı 5
Sayfalar 668 / 674
Doi Numarası 10.1080/00071668.2014.960807
Makale Linki http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/00071668.2014.960807