img
Effects of bacteria and enzyme mixtures on the quality and aerobic stability of corn and soybean silages  
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Gül FİLİK Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Gül FİLİK
Türkiye
 Gökhan FİLİK Gökhan FİLİK
Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin ÇAYIROĞLU Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin ÇAYIROĞLU
Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin ÇAYAN Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin ÇAYAN
Türkiye
 Hakan KIR Hakan KIR
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı V. International Turkic World Congress on Science and Engineering
Kongre Tarihi 24-06-2022 / 26-06-2022
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Niğde
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş