Yazarlar (3) |
![]() Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye |
![]() Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye |
![]() Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye |
Özet |
Bu çalışmada' vibrotalın (ekmek mayası işleme atığı; yoğunlaştırılmış melas şilempesi) kuru çayır otunun (KÇo) rumen kuru madde ve ham protein (KM ve HP) parçalanabilirliği ve Karayaka toklularında btıyume performansı üzerine etkisinin belirlenmesi amaçıanmıştır. |
Anahtar Kelimeler |
Makale Türü | Özgün Makale |
Makale Alt Türü | Diğer hakemli ulusal dergilerde yayınlanan tam makale |
Dergi Adı | Hayvansal Üretim Dergisi |
Dergi ISSN | 1301-9597 |
Dergi Tarandığı Indeksler | TR DİZİN |
Makale Dili | Türkçe |
Basım Tarihi | 01-1998 |
Cilt No | 1 |
Sayı | 38 |
Sayfalar | 47 / 54 |