| Yazarlar (3) |
|
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye |
|
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye |
Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin ÇAYIROĞLU
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye |
| Özet |
| Bu çalışmada' vibrotalın (ekmek mayası işleme atığı; yoğunlaştırılmış melas şilempesi) kuru çayır otunun (KÇo) rumen kuru madde ve ham protein (KM ve HP) parçalanabilirliği ve Karayaka toklularında btıyume performansı üzerine etkisinin belirlenmesi amaçıanmıştır. |
| Anahtar Kelimeler |
| Makale Türü | Özgün Makale |
| Makale Alt Türü | Diğer hakemli ulusal dergilerde yayınlanan tam makale |
| Dergi Adı | Hayvansal Üretim Dergisi |
| Dergi ISSN | 1301-9597 |
| Dergi Tarandığı Indeksler | TR DİZİN |
| Makale Dili | Türkçe |
| Basım Tarihi | 01-1998 |
| Cilt No | 1 |
| Sayı | 38 |
| Sayfalar | 47 / 54 |