img
img
Determination of the Beef Consumption Habits and the Factors Affecting Beef Purchasing Decision of Households in the Province of Kırşehir   
Yazarlar (2)
Doç. Dr. Başar ALTUNTAŞ Doç. Dr. Başar ALTUNTAŞ
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Hasan Gökhan DOĞAN Prof. Dr. Hasan Gökhan DOĞAN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Devamını Göster
Özet
Balanced and sufficient nutrition is an important issue that should be addressed in terms
of the growth of healthy individuals. Because building strong communities and ensuring
socio-economic development can be achieved if and only if it is possible by upbringing
of healthy individuals and be regained into society. The daily beef consumption in
Tur...
Anahtar Kelimeler
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı 27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, 26-28 September 2016, Bursa, Turkey
Kongre Tarihi 26-09-2016 / 28-09-2016
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Bursa
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş