img
TR 21 BÖLGESİNDE TÜKETİCİLERİN KIRMIZI ET TÜKETİMİNİ ETKİLEYEN FAKTÖRLERİN BELİR    
Yazarlar
Ebru Onurlubaş
Trakya Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Hasan Gökhan DOĞAN
Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Bilge Gözener
Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü Diğer hakemli uluslarası dergilerde yayımlanan tam makale
Dergi Adı The Journal of Social Sciences
Dergi ISSN 2149-0821
Dergi Tarandığı Indeksler SOBIAD, CiteFactor, Open Academic Journal İndex, REsearch Bible, SIS, ISAM, Türk Eğitim İndeksi
Makale Dili Türkçe
Basım Tarihi 01-2018
Cilt No 23
Sayı 23
Sayfalar 159 / 174
Doi Numarası 10.16990/SOBIDER.4170
Makale Linki http://www.sobider.com/DergiTamDetay.aspx?ID=4170
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Google Scholar 13
TR 21 BÖLGESİNDE TÜKETİCİLERİN KIRMIZI ET TÜKETİMİNİ ETKİLEYEN FAKTÖRLERİN BELİR

Paylaş