img
Evaluation Of Some Probiotic Properties Of Lactobacillus Casei Strains Isolated From Turkish Lavaş Cheese  
Yazarlar
Ergin Kariptaş
Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Harun ÇİFTÇİ Prof. Dr. Harun ÇİFTÇİ
Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı ICENS 2016
Kongre Tarihi 24-05-2016 / 28-05-2016
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş