img
Effects of Fermentation Conditions on Citric Acid Production from BeetMolasses by Aspergillus niger  
Yazarlar
Bekir Sıtkı Çevrimli
Gazi Üniversitesi, Türkiye
Ergin Kariptaş
Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Harun ÇİFTÇİ Prof. Dr. Harun ÇİFTÇİ
Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Özgün Makale
Makale Alt Türü SSCI, AHCI, SCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan tam makale
Dergi Adı ASIAN JOURNAL OF CHEMISTRY
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2009
Cilt No 21
Sayı 4
Sayfalar 3211 / 3218
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş