img
img
Features of Red and White Meat Consumption in Some Provinces in Turkey (Istanbul, Samsun, Hatay and Kayseri )     
Yazarlar (5)
Doç. Dr. Halil Özcan ÖZDEMİR Doç. Dr. Halil Özcan ÖZDEMİR
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Ufuk Karadavut
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Galip Şimşek
Mehmet Emin Yazıcı
Sinem Akçam
Devamını Göster
Özet
Human health and nutrition are the most important products for animal nutrition. Knowing the purchasing preferences of animal products, which have an important place in human
nutrition, is decisive in determining the breeding and nutrition models. Red and white meat is the source of protein that must be taken in daily life in terms of health (Akçay...
Anahtar Kelimeler
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Tam Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili İngilizce
Kongre Adı 10th International Animal Science Conference 25-27 October 2018-Antalya, Turkey
Kongre Tarihi 25-10-2018 / 27-10-2018
Basıldığı Ülke Türkiye
Basıldığı Şehir Antalya
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş