img
Effects of bacteria and enzyme mixtures on the quality and aerobic stability of corn and soybean silages  
Yazarlar
Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Gül FİLİK Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Gül FİLİK
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Gökhan FİLİK Doç. Dr. Gökhan FİLİK
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin ÇAYIROĞLU Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin ÇAYIROĞLU
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin ÇAYAN Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin ÇAYAN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Doç. Dr. Hakan KIR Doç. Dr. Hakan KIR
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Bildiri Türü Tebliğ/Bildiri
Bildiri Alt Türü Özet Metin Olarak Yayımlanan Tebliğ (Uluslararası Kongre/Sempozyum)
Bildiri Niteliği Alanında Hakemli Uluslararası Kongre/Sempozyum
Bildiri Dili Türkçe
Kongre Adı V. International Turkic World Congress on Science and Engineering
Kongre Tarihi 23-06-2022 / 24-06-2022
Basıldığı Ülke
Basıldığı Şehir Niğde
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları

Paylaş