img
Evaluation of dietary presence or use of cadmium in poultry   
Yazarlar
Osman Olgun
Selçuk Üniversitesi, Türkiye
Alpönder Yıldız
Selçuk Üniversitesi, Türkiye
Prof. Dr. Ahmet ŞAHİN Prof. Dr. Ahmet ŞAHİN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Makale Türü Diğer (Teknik, not, yorum, vaka takdimi, editöre mektup, özet, kitap krıtiği, araştırma notu, bilirkişi raporu ve benzeri)
Makale Alt Türü SCI, SSCI, AHCI, SCI-Exp dergilerinde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden makale
Dergi Adı World’s Poultry Science Journal
Dergi ISSN 0043-9339
Dergi Tarandığı Indeksler SCI-Expanded
Makale Dili İngilizce
Basım Tarihi 01-2020
Cilt No 76
Sayı 1
Sayfalar 64 / 73
Makale Linki https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/00439339.2020.1729669
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
Atıf Sayıları
Google Scholar 11

Paylaş