Yazarlar (7) |
![]() Ege Üniversitesi, Türkiye |
![]() |
![]() |
![]() Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
![]() Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye |
![]() Ege Üniversitesi, Türkiye |
![]() Ege Üniversitesi, Türkiye |
Özet |
The objective of this study was to reveal the concept water, energy and food (WEF) nexus approach for sustainable agriculture. Water, energy and food are linked to one another since an output from one can be an input to another. Water can be used for irrigation purposes while it is also used for energy production. Some crops are also used for energ... |
Anahtar Kelimeler |
Bildiri Türü | Tebliğ/Bildiri |
Bildiri Alt Türü | Tam Metin Olarak Yayınlanan Tebliğ (Ulusal Kongre/Sempozyum) |
Bildiri Niteliği | Alanında Hakemli Ulusal Kongre/Sempozyum |
Bildiri Dili | Türkçe |
Kongre Adı | 2. Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi, Ekim 2019 |
Kongre Tarihi | 18-10-2019 / 19-10-2019 |
Basıldığı Ülke | Türkiye |
Basıldığı Şehir | Aydın |