img
img
Akademisyenler > Hakan KIR > Proje Detayı
Kaba Yem Kaynaklarının Farklı Yem Katkılarıyla Peletlenmesinin Yem Kalitesi Üzerine Etkileri
Proje Ekibi (2)
Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin ÇAYAN Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin ÇAYAN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Doç. Dr. Hakan KIR Doç. Dr. Hakan KIR
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No PİLOT.ZRT.26.25.007
Proje Sahibi Kurum Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
Proje Konusu
Proje Durumu Devam Ediyor
Başlangıç Tarihi 17-10-2025
Bitiş Tarihi 16-10-2027
Anahtar Kelimeler Pelet, kaba yem, melas, üre, yem kalitesi, yem kalitesi
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş