img
img
Akademisyenler > İsa COŞKUN > Proje Detayı
Etlik piliç yemlerine farklı dozlarda Wiedemannnia orientalis Fisch. & Mey (Doğu Ballıbabası veya Tüylü ballıbaba) tozu ilavesinin performans, iç organ gelişimi, bağırsak mikrobiyotası ve histolojisi, Et kalitesi ve MDA üzerine etkileri
Proje Ekibi
Prof. Dr. İsa COŞKUN Prof. Dr. İsa COŞKUN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No ZRT.A2.25.005
Proje Konusu
Proje Durumu Devam Ediyor
Başlangıç Tarihi 29-05-2025
Bitiş Tarihi 28-05-2027
Anahtar Kelimeler Etlik piliç, Wiedemannia orientalis, bağırsak sağlığı, histoloji, et kalitesi
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş