img
img
Broyler yemlerine farklı dozlarda Lamium album L. tozu ilavesinin performans, kesim ve karkas özellikleri, iç organ gelişimi, bağırsak mikrobiyotası ve histolojisi ile bazı et kalite özellikleri üzerine etkileri
Proje Ekibi
Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin ÇAYIROĞLU Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin ÇAYIROĞLU
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Proje Türü TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje
Proje No ZRT.A2.25.004
Proje Konusu
Proje Durumu Devam Ediyor
Başlangıç Tarihi 27-05-2025
Bitiş Tarihi 26-05-2027
Anahtar Kelimeler Broyler, Lamium album tozu, performans, kesim ve karkas özellikleri, bağırsak mikrobiyotası ve histolojisi
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş