img
Bazı Gıda ve Su Örneklerindeki İndiyumun Ayrılması/Zenginleştirilmesi Için Katı Faz Özütleme Esaslı Analitik Yöntem Geliştirilmesi
Proje Ekibi
Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem ER ÇALIŞKAN Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem ER ÇALIŞKAN
GAZİ Ü. FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, Türkiye
Projedeki Rolü: Bursiyer
 Harun ÇİFTÇİ Harun ÇİFTÇİ
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Orhan ÇAKIRER
KAEÜ, Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje
Proje No TÜBİTAK.2015.FEF.214Z221
Proje Konusu
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 15-02-2015
Bitiş Tarihi 15-02-2016
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş