img
Bazı Gıda ve Su Örneklerindeki İndiyumun Ayrılması/Zenginleştirilmesi Için Katı Faz Özütleme Esaslı Analitik Yöntem Geliştirilmesi
Proje Ekibi
Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem ER ÇALIŞKAN
GAZİ Ü. FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ, Türkiye
Projedeki Rolü: Bursiyer
Prof. Dr. Harun ÇİFTÇİ
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Orhan ÇAKIRER
KAEÜ, Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No TÜBİTAK.2015.FEF.214Z221
Proje Konusu
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 15-02-2015
Bitiş Tarihi 15-02-2016
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş