img
img
Akademisyenler > Hikmet BAYAM > Proje Detayı
Çay Atıklarından Biyoteknolojik Yöntemle Sürdürülebilir Protein Tozu ve Biyoaktif Peptit Üretimi
Proje Ekibi
Arş. Gör. Hikmet BAYAM Arş. Gör. Hikmet BAYAM
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Proje Türü TÜBA ve TÜBİTAK Destekli Proje
Proje No -
Proje Konusu Çay atıklarından katma değeri yüksek, biyoteknolojik yöntemlerle sürdürülebilir yeni protein ürünlerinin üretimi gerçekleştirilecek ve hem ülkemiz insanlarının kullanımına sunulacak hem de ihracat potansiyeli bulunan protein ürünlerinin üretimi gerçekleştirilecektir.
Proje Durumu Devam Ediyor
Başlangıç Tarihi 01-12-2024
Bitiş Tarihi
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş