img
Buğday Silajlarında Lactobacillus brevis Kullanımının İn Vitro Ortamda Silaj Kalitesi Üzerine Etkileri
Proje Ekibi
Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Gül FİLİK Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Gül FİLİK
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Can ASLAN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No ZRT.A4.24.010
Proje Konusu
Proje Durumu Devam Ediyor
Başlangıç Tarihi 08-11-2024
Bitiş Tarihi 07-11-2025
Anahtar Kelimeler Laktik asit bakterileri, Silaj, Bakteri
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş