Akademisyenler > Cahit AYTEKİN > Proje Detayı
Proje Ekibi
Doç. Dr. Cahit AYTEKİN
Projedeki Rolü: Yürütücü
Proje Türü (Ulusal) Diğer Kamu Kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları Hariç)
Proje No -
Proje Konusu Bu projede GeoGebra, Mathematica ve Maple yazılımları ile ilkokul 1.sınıftan 8.sınıfakadar bütün öğrencilerinin konuları anlamalarını kolaylaştıracak dinamik geometri öğretimmateryalleri tasarlanacaktır. Bu öğretim materyalleri istenildiğinde çevrim içi olarak daulaşılabilen bir e-arşiv de toplanacaktır. Oluşturulan etkinliklerin nasıl kullanıldığına ilişkin,sesli ve görüntülü anlatım videoları oluşturularak bu öğretim materyalleri ileilişkilendirilecektir. Proje de geliştirilecek çevrimiçi dinamik geometri öğretimmateryallerinin geometri öğrenme alanının bütün alt öğrenme alanlarını kapsayacak genişlikteolması planlanmaktadır. Bu kapsamda ilkokuldan 1.sınıf düzeyinden 8.sınıfa kadar 114 adetkazanım için etkinlik geliştirilecektir.
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 14-01-2020