img
Akademisyenler > Şefik TEKLE > Proje Detayı
Enzimatik Yöntemle Yüksek Fonksiyonel Özellikli Balık Jelatini Üretimi ve Özelliklerinin Belirlenmesi
Proje Ekibi
Dr. Öğr. Üyesi Şefik TEKLE Dr. Öğr. Üyesi Şefik TEKLE
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No MMF.A3.24.007
Proje Konusu
Proje Durumu Devam Ediyor
Başlangıç Tarihi 03-06-2024
Bitiş Tarihi 02-06-2025
Anahtar Kelimeler Balık derisi, jelatin, transglutaminaz, tekno-fonksiyonel özellikler
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş