img
img
Yem veya İçme Sularına Tıbbi Adaçayı İlavesinin Etlik Piliçlerde Performans, Bağırsak Histomorfolojisi ve Et Kalitesi Üzerine Etkileri
Proje Ekibi
Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin ÇAYAN Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin ÇAYAN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Prof. Dr. İsa COŞKUN Prof. Dr. İsa COŞKUN
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No ZRT.A4.23.019
Proje Konusu
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 22-02-2023
Bitiş Tarihi 06-03-2025
Anahtar Kelimeler Etlik piliç, performans, adaçayı, tıbbi ve aromatik bitkiler, et kalitesi
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş