img
Etlik Piliç Karma Yemlerine Adaçayı İlavesinin Performans, Bağırsak Sağlığı ve Et Kalitesi Üzerine Etkileri
Proje Ekibi
Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin ÇAYAN Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin ÇAYAN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
 İsa COŞKUN İsa COŞKUN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No ZRT.A4.21.024
Proje Konusu
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 06-05-2021
Bitiş Tarihi 24-08-2022
Anahtar Kelimeler Etlik piliç, performans, adaçayı, tıbbi ve aromatik bitkiler, et kalitesi

Paylaş