img
Etlik piliç yemlerine farklı dozlarda kekik tozu ilavesinin performans, iç organ gelişimi, bağırsak mikrobiyotası, histolojisi ve et kalitesi üzerine etkileri
Proje Ekibi
 İsa COŞKUN İsa COŞKUN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin ÇAYAN Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin ÇAYAN
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No ZRT.A4.21.010
Proje Konusu
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 06-05-2021
Bitiş Tarihi 27-07-2022
Anahtar Kelimeler Etlik piliç, kekik tozu, performans, histoloji, et kalitesi
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş