img
img
Fonksiyonel gıda olarak kullanılan Fermente süt ürünlerinin probiyotik bakteri kompozisyonunun belirlenmesi
Proje Ekibi (2)
Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin ÇAYIROĞLU Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin ÇAYIROĞLU
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Dr. Öğr. Üyesi Emine DOĞAN Dr. Öğr. Üyesi Emine DOĞAN
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No ZRT.A4.19.004
Proje Sahibi Kurum Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 30-04-2019
Bitiş Tarihi 23-09-2020
Proje Konusu Bu araştırma, fermente süt ürünlerinden olan yoğurt ve kefirin pH, laktik asit bakteri içeriği, muhtemel maya ve küf miktarının belirlenmesi amacıyla yapılmıştır
Anahtar Kelimeler Bıldırcın, Probiyotik, Yem katkı maddesi
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş