img
Fonksiyonel gıda olarak kullanılan Fermente süt ürünlerinin probiyotik bakteri kompozisyonunun belirlenmesi
Proje Ekibi
Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin ÇAYIROĞLU Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin ÇAYIROĞLU
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Emine DOĞAN
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No ZRT.A4.19.004
Proje Konusu
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 30-04-2019
Bitiş Tarihi 23-09-2020
Anahtar Kelimeler Bıldırcın, Probiyotik, Yem katkı maddesi
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş