| Proje Ekibi (2) |
Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin ÇAYIROĞLU
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye Projedeki Rolü: Yürütücü |
Dr. Öğr. Üyesi Emine DOĞAN
Türkiye Projedeki Rolü: Araştırmacı |
| Proje Türü | Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi |
| Proje No | ZRT.A4.19.004 |
| Proje Sahibi Kurum | Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi |
| Proje Durumu | Tamamlandı |
| Başlangıç Tarihi | 30-04-2019 |
| Bitiş Tarihi | 23-09-2020 |
| Proje Konusu | Bu araştırma, fermente süt ürünlerinden olan yoğurt ve kefirin pH, laktik asit bakteri içeriği, muhtemel maya ve küf miktarının belirlenmesi amacıyla yapılmıştır |
| Anahtar Kelimeler | Bıldırcın, Probiyotik, Yem katkı maddesi |