img
Alüminyuma Maruz Kalan Sıçan Karaciğer, Böbrek ve Beyin Dokularına Nar suyunun bazı elementler Üzerine Etkisi.
Proje Ekibi
 Zeynel Abidin ERBESLER Zeynel Abidin ERBESLER
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Habibe KOÇ
KIRŞEHİR AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ, Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
 Harun ÇİFTÇİ Harun ÇİFTÇİ
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Ahmet ÖZKAYA
ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ, Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No TIP.A4.20.001
Proje Konusu
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 04-09-2020
Bitiş Tarihi 06-10-2022
Anahtar Kelimeler antioksidan,nar,karaciğer
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş