img
Yulaf (Avena sativa L.) silajına farklı dozlarda Laktobasillus brevis inokülasyonunun silaj kalitesi üzerine etkileri
Proje Ekibi
Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin ÇAYIROĞLU Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin ÇAYIROĞLU
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No ZRT.A4.24.004
Proje Konusu
Proje Durumu Devam Ediyor
Başlangıç Tarihi 31-05-2024
Bitiş Tarihi 30-05-2025
Anahtar Kelimeler Yulaf silajı, Laktobasillus brevis, silaj kalitesi, yem değeri, aerobik stabilite
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş