Sıcak Hava Balonu ve Yamaç Paraşütü Faaliyetlerinde Havacılık Emniyetinin İyileştirilmesi
Proje Ekibi
Dr. Öğr. Üyesi Emre NALÇACIGİL
Projedeki Rolü: Yürütücü
Proje Türü (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No -
Proje Konusu Slot Hizmet Merkezinin faaliyet gösterdiği bölgelerde sıcak hava balonu tescil, yamaç paraşütü seri numarası, kullanacak ve/veya işletecek kişi - şirket, pilot, yer ekip şefi, öğrenci pilot, ve uçuş kayıt bilgilerini kayıt altına alan; bölgelere yönelik meteorolojik değerlendirmeleri yayınlayan, uçuş izni işlemlerinin yönetimini ve raporlanmasını sağlayan, uçuşlara uygunluk veren kayıt ve yönetim sistemi yapılması, halihazırda kullanılmakta olan sistem üzerinde iyileştirme ve geliştirme işlemlerinin yapılması işidir.
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 01-11-2021