img
Yabani Domates Hatları, Kültür Çeşitleri ve Bunların Melezlerinin Tuzluluğa Karşı Toleranslarının Fizyolojik Olarak Belirlenmesi
Proje Ekibi
Öğr. Gör. Ayşe Nur ŞAVKAN
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Doç. Dr. Hakan BAŞAK
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Halit YETİŞİR
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ, Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Dr. Öğr. Üyesi Alim AYDIN
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Öğr. Gör. Ayşe BAŞPINAR
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No ZRT.A4.20.010
Proje Konusu
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 23-09-2020
Bitiş Tarihi 02-02-2022
Anahtar Kelimeler Anaç, domates, tuz stresi
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş