img
Şeker Pancarı Posası Silajlarına Açımdan Sonra Kekik Yağı Püskürtmenin Silaj Kalitesi ve Stabilitesi Üzerine Etkileri
Proje Ekibi
Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Gül FİLİK
akdeniz ü, Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin ÇAYIROĞLU
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Doç. Dr. Gökhan FİLİK
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Doç. Dr. İsa COŞKUN
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Prof. Dr. Ahmet ŞAHİN
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No PYO-ZRT.4001.15.001
Proje Konusu Bu projede şeker pancarı posası silajına açımdan sonra farklı dönemlerde kekik yağı püskürtmenin silaj kalitesi ve stabilitesi üzerine etkileri konu edilmiştir.
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 08-05-2015
Bitiş Tarihi 09-03-2018
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş