img
Şeker Pancarı Posası Silajlarına Açımdan Sonra Kekik Yağı Püskürtmenin Silaj Kalitesi ve Stabilitesi Üzerine Etkileri
Proje Ekibi
Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Gül FİLİK Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Gül FİLİK
akdeniz ü, Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin ÇAYIROĞLU Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin ÇAYIROĞLU
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Doç. Dr. Gökhan FİLİK Doç. Dr. Gökhan FİLİK
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Doç. Dr. İsa COŞKUN Doç. Dr. İsa COŞKUN
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Prof. Dr. Ahmet ŞAHİN Prof. Dr. Ahmet ŞAHİN
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No PYO-ZRT.4001.15.001
Proje Konusu Bu projede şeker pancarı posası silajına açımdan sonra farklı dönemlerde kekik yağı püskürtmenin silaj kalitesi ve stabilitesi üzerine etkileri konu edilmiştir.
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 08-05-2015
Bitiş Tarihi 09-03-2018
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş