img
Bıldırcın Rasyonlarına İlave Edilen Gilaburu (Viburnum opulus L.) Meyvesi Tozunun Yumurta ve Et Kalitesine Etkisi
Proje Ekibi
Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Gül FİLİK Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Gül FİLİK
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Doç. Dr. Gökhan FİLİK Doç. Dr. Gökhan FİLİK
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Prof. Dr. Belgin ERDEM Prof. Dr. Belgin ERDEM
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Dr. Öğr. Üyesi Gizem KEZER Dr. Öğr. Üyesi Gizem KEZER
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Doç. Dr. İsa COŞKUN Doç. Dr. İsa COŞKUN
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No ZRT.A3.17.008
Proje Konusu Bıldırcın Rasyonlarına İlave Edilen Gilaburu (Viburnum opulus L.) Meyvesi Tozunun Yumurta ve Et Kalitesine Etkisi
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 24-08-2017
Bitiş Tarihi 25-12-2019
Anahtar Kelimeler Gilaburu, et kalitesi, yumurta, antioksidan
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş