img
Bıldırcın yemlerine Kekik, Mercanköşk-Keklik otu, Adaçayı ve Nane tozu ilavesinin performans, iç organ gelişimi, bağırsak mikrobiyotası, histolojisi, ileum müsin gen ekspresyonuve et kalitesi üzerine etkileri
Proje Ekibi
Doç. Dr. İsa COŞKUN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Emine DOĞAN
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin ÇAYAN
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Dr. Öğr. Üyesi Emine BİLGİNOĞLU
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Osman Tolga ÖZEL
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No ZRT.A4.23.025
Proje Konusu
Proje Durumu Devam Ediyor
Başlangıç Tarihi 13-03-2023
Bitiş Tarihi 12-03-2024
Anahtar Kelimeler Etlik piliç, kekik, mercanköşk, adaçayı, çörekotu tozu, performans, histoloji, et kalitesi
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş