img
Etlik Piliç Karma Yemlerine Adaçayı İlavesinin Performans, Bağırsak Sağlığı ve Et Kalitesi Üzerine Etkileri
Proje Ekibi
Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin ÇAYAN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Doç. Dr. İsa COŞKUN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No ZRT.A4.21.024
Proje Konusu
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 06-05-2021
Bitiş Tarihi 24-08-2022
Anahtar Kelimeler Etlik piliç, performans, adaçayı, tıbbi ve aromatik bitkiler, et kalitesi

Paylaş