img
Akademisyenler > Emre ŞİRİN > Proje Detayı
Farklı Çiftliklerden Elde Edilen Keçi Sütlerinde Sütün Bileşimi ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
Proje Ekibi
Prof. Dr. Emre ŞİRİN Prof. Dr. Emre ŞİRİN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Dr. Öğr. Üyesi Gizem KEZER Dr. Öğr. Üyesi Gizem KEZER
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Pelin BOĞA
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No ZRT.A4.21.030
Proje Konusu Hayvancılık
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 18-05-2021
Bitiş Tarihi 29-06-2022
Anahtar Kelimeler Keçi, süt, süt bileşimi, mikrobiyolojik özellikler
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş