img
Akademisyenler > Alper GÜNGÖR > Proje Detayı
Farklı Su Kısıtı Koşullarında Salisilik Asit ve Prolin Uygulamalarının Karpuz Bitkisinin Verim, Kalite parametreleri ve Enzim Aktiviteleri Üzerine Etkisi
Proje Ekibi
Dr. Öğr. Üyesi Alper GÜNGÖR Dr. Öğr. Üyesi Alper GÜNGÖR
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No -
Proje Konusu
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 15-06-2018
Bitiş Tarihi 15-06-2021
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş