Terme Sahasında Jeotermal Kaynağın Temini ve Proje Sahalarına İletimi Projesi
Öğr. Gör. Aynur İRMAK ER
Ferdi DEMİRTAŞ
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No PiLOT-18-004
Proje Konusu Projenin amacı Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi tarafından gerçekleştirilecek pilot üniversite kapsamındaki projelere jeotermal kaynak kazandırılmasıdır. Proje kapsamında Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi pilot üniversite kapsamında tasarlanan jeotermal kaynaklı projeler için (Jeotermal Kaynaklı Rehabilitasyon Merkezi (JEOKAREM), Sporcu Sağlığı Araştırma, Uygulama Ve Termal Rehablitasyon Merkezi (SAUTER), Termal Seralarda Kümelenme Projesi ) için ihtiyaç duyulan jeotermal kaynağın araştırılması, bulunması, sondajlarının yapılması ve kullanılacağı alanlara taşınması çalışmaları gerçekleştirilecektir.
Proje Durumu Devam Ediyor
Başlangıç Tarihi 22-05-2018