img
Akademisyenler > Aslı AKILLI > Proje Detayı
Kefir Üretiminde Mikrobiyolojik Özelliklerin Bulanık Mantık Tabanlı Karar Destek Sistemi ile Değerlendirilmesi
Proje Ekibi
Dr. Öğr. Üyesi Aslı AKILLI Dr. Öğr. Üyesi Aslı AKILLI
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Dr. Öğr. Üyesi Gizem KEZER Dr. Öğr. Üyesi Gizem KEZER
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Doç. Dr. Ertuğrul KUL Doç. Dr. Ertuğrul KUL
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No ZRT.A4.21.013
Proje Konusu Proje konusu; Kefir mikrobiyolojisi ve süt bileşen özellikleri kullanılarak bulanık mantık tabanlı karar destek sistemi yöntemi ile kalite değerlendirmesi gerçekleştirmektir.
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 06-05-2021
Bitiş Tarihi 13-03-2023
Anahtar Kelimeler Bulanık mantık, karar destek sistemi, sınıflandırma, kefir, kalite.

Paylaş