img
Akademisyenler > Selma BOYACI > Proje Detayı
Hakko Armut Çeşidinde AVG (Aminoethoxyvinylglycine) ve GA3 (Gibberellik Asit) Uygulamalarının Hasat Önü Döküm ve Meyve Kalitesi Üzerine Etkisi
Proje Ekibi
Dr. Öğr. Üyesi Selma BOYACI
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Yasin AY
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No ZRT.A4.21.005
Proje Konusu Çalışmada, AVG (Aminoethoxyvinylglycine) ve GA3’ün Hakko armut çeşidinde hasat önü döküm ve bazı meyve kalite özellikleri üzerine etkileri incelenecektir.
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 22-04-2021
Bitiş Tarihi 25-01-2023
Anahtar Kelimeler Hasat önü döküm, Meyve kalitesi, Büyümeyi düzenleyici maddeler
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş