img
Ceviz (Juglans regia L.) Yeşil Kabuğunun Temel Biyokütle ve Atık Özelliklerinin Belirlenmesi
Proje Ekibi
Dr. Öğr. Üyesi Sebahattin YILMAZ
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Proje Türü (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No ZRT.A4.19.012
Proje Konusu
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 23-05-2019
Bitiş Tarihi 01-04-2021
Anahtar Kelimeler Ceviz, Juglans regia, Yeşil kabuk, Yan ürün, Tarımsal atık, Biyokütle,
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş