img
Seleksiyon Yoluyla Bisküvilik Buğday Çeşit Geliştirme Projesi
Proje Ekibi
Doç. Dr. Ramazan AYRANCI
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Proje Türü (Ulusal) Diğer Kamu Kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları Hariç)
Proje No -
Proje Konusu Kamu-Özel Sektör işbirliği ile bisküvilik kalitesi yüksek, kurak veya sulu koşullara adaptasyonu iyi, yüksek verimli, hastalıklara toleranslı, tüketici isteklerine uygun yeni çeşit geliştirmek.
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 01-10-2008
Bitiş Tarihi 04-10-2010
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş