img
Hidroponik yöntem ile çimlendirilen farklı yemlik tahılların besin madde içeriklerinin saptanması
Proje Ekibi
Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin ÇAYAN
Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Prof. Dr. Ahmet ŞAHİN
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Proje Türü (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No ZRT.A4.19.020
Proje Konusu
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 23-05-2019
Bitiş Tarihi 03-03-2021
Anahtar Kelimeler Hidroponik, yem, tahıllar, besin madde içeriği
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş