img
Mısır+soya bitkisi silajlarında laktik asit bakteri kültürü ilavesinin silaj kalitesi üzerine etkileri
Proje Ekibi
Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin ÇAYIROĞLU Dr. Öğr. Üyesi Hayrettin ÇAYIROĞLU
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Proje Türü Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No ZRT.A4.21.035
Proje Konusu
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 25-06-2021
Bitiş Tarihi 14-09-2022
Anahtar Kelimeler Silaj, mısır bitkisi, soya bitkisi, inokülant, toplam canlı bakteri, aerobik stabilite
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş