img
Kırşehir İli Kentsel Alanda Tüketicilerin Et Tüketim Profilinin Ortaya Konulması ve Bireylerin Et Tüketim Kararlarını Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesi
Proje Ekibi
Doç. Dr. Hasan Gökhan DOĞAN
AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ, Türkiye
Projedeki Rolü: Araştırmacı
Dr. Öğr. Üyesi Başar ALTUNTAŞ
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Türkiye
Projedeki Rolü: Yürütücü
Proje Türü (Ulusal) Yükseköğretim Kurumları Tarafından Destekli Bilimsel Araştırma Projesi
Proje No ZRT.A3.16.004
Proje Konusu Et Tüketim Alışkanlıkları Tüketim Profili
Proje Durumu Tamamlandı
Başlangıç Tarihi 25-03-2016
Bitiş Tarihi 31-10-2016
Anahtar Kelimeler Tüketim, Tüketici Davranışları, Et ve Et Ürünleri, Kırmızı Et, Et Proteini
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Paylaş